Produk Spa - Lakukan perawatan diri hanya di rumah






Anda ingin dibelai & mendapat kulit yang mulus, putih bersih seperti yang dilakukan di spa2, tetapi tak cukup masa untuk ke spa, atau perkhidmatan spa yang mahal & tidak mampu untuk dijadikan rutin???

Kini, hanya dengan membeli produk2 yang dijual & digunakan di spa2 anda bebas ber spa sendirian di rumah bila2 masa & tanpa had, sangat jimat, bergantung kepada penggunaan, jika digunakan seminggu 2 kali, boleh tahan sehingga 2 bulan...

Produk2 yang dihasilkan ini adalah produk yang di supply ke spa2, jadi kita dapat melakukan perawatan yang sama seperti di Spa dengan hanya di rumah, kebebasan berlangir, mandi rempah & lulur. Tidak perlu keluarkan perbelanjaan yang banyak untuk mendapatkan kulit yang halus & mulus. Kini semuanya di rumah anda.


**********************************************************
(1)

** Lulur Rempah + Gel Mandian Zaitun **


GEL MANDIAN ZAITUN [RM14.90]
+
LULUR MANDI SARI REMPAH [RM15.90]

Harga Set = RM30

KHASIAT :

Ramuan Buah Zaitun mampu memberi kelembapan pada kulit serta kaya dengan Vitamin C dan E yang dapat membantu menganjalkan kulit, melembutkan dan mencerahkan kulit, menghilangkan parut-parut akibat kudis, gatal-gatal serta kesan luka.

Lulur Sari Rempah pula mengandungi khasiat yang baik untuk melembutkan dan menegangkan kulit, menghilangkan bau badan atau peluh yang berbau. Melancarkan perjalanan darah dan Aroma yang harum untuk mengurangkan tekanan.

CARA GUNA :

Campurkan dua sudu besar Lulur Mandi Sari Rempah dengan cecair mandian herba ekstrak zaitun & kacau sehingga sebati (jangan terlalu cair).

Sapukan pada seluruh badan dan massage selama 10 hingga 15 minit. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

Amalkan 3 hingga 4 kali seminggu untuk mendapat kesan yang memuaskan. produk ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya atau pengawet. Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit bayi.




**********************************************************
(2)

** Lulur Biji Kopi + Gel Mandian Santan Kelapa **



GEL MANDIAN SANTAN KELAPA [RM12.90]
+
LULUR MANDI BIJI KOPI [RM15.90]

Harga Set = RM28







KHASIAT :

Lulur Bijih Kopi mengandungi anti-oksidan yang tinggi untuk menyegarkan badan, melembutkan, memutihkan kulit, menghilangkan kesan hitam pada celah peha dan menghilangkan keletihan (stress).

Gel mandian santan kelapa dirumuskan secara semulajadi tanpa bahan kimia berperana untuk menyingkirkan sel kulit mati, meransang keanjalan kulit dan memberikan kelembapan. Disamping itu, lulur santan berkesan mengurangkan risiko kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari. Lulur santan yang mengandungi asid laurik berkesan berkesan merangsang pertumbuhan kolagen dalam sel kulit dan bertindak melindungi kulit daripada jangkitan kuman.

CARA GUNA :

Campurkan dua sudu besar Gel Mandian Santan Kelapa kedalam bekas yang berisi 2 sudu serbuk Lulur Kopi, kacau sehingga sebati (jangan terlalu cair).

Sapukan pada seluruh badan dan massage selama 10 hingga 15 minit. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

Amalkan 3 hingga 4 kali seminggu untuk mendapat kesan yang memuaskan. produk ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya atau pengawet. Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit bayi.






Tutorial Cara Guna By Blogger Uzu @ Kisah Emas Putih




**********************************************************

(3)

** Lulur Pengantin **


Harga : RM43 (Termasuk Postage)



KHASIAT :

Gabungan khas serbuk mutiara dan susu sesuai untuk rawaan melembutkan dan melembapkan kulit serta menghilangkan bau badan.

CARA GUNA :


Lulurkan pada seluruh badan dan massage selama 10 hingga 15 minit. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

Amalkan 3 hingga 4 kali seminggu untuk mendapat kesan yang memuaskan. produk ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya atau pengawet. Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit bayi.


 **********************************************************
----Massage Oil -----



*NEW LOOK*




Kegunaan :
Disapu di seluruh badan selepas rawatan lulur untuk mengekalkan kelembapan kulit. liang roma yang terbuka selepas melulur akan menggalakkan penyerapan minyak ini, hasil nya kulit akan lebih lembut, halus & gebu (dengan penggunaan berterusan) selain keharuman yang menyenangkan



**********************************************************

NOTA SPADIRUMAH : Setiap Lulur & Gel Mandian boleh dicampur dengan set2 yang lain tapi keberkesanan nya kurang sedikit dari campuran set yang disyorkan.



F.A.Q : Kalau Pakai Lulur je atau Pakai Gel mandian sahaja boleh tak, kenapa nak kena campur & kenapa tak dicampurkan siap2 dalam satu botol..????

Jawapan : Boleh jika nak pakai gel mandian sahaja, tapi keberkesanan nya kurang lah & bahan di dalam lulur & gel mandian ini adalah bahan2 asli kesemuanya, tidak mengandungi bahan pengawet & kimia, jadi kedua bahan diasingkan supaya boleh tahan lama, setiap kandungan boleh tahan sehingga setahun. Hanya campur jika hendak digunakan sahaja dengan mengikut sukatan yang telah ditetapkan.






::: HAPPY SHOPPING WITH US :::




Terima Kasih

12 comments:

  1. perempuan mengandung boleh guna ke?tolong advise sket ;)

    ReplyDelete
  2. salam shedot, tiada masalah penggunaan lulur pada pregnant women, kerana ini hanya luaran, cuma elakkan sapu di perut sahaja....tq

    ReplyDelete
  3. sis mush... dah smpai dh, thanx yer.. if ad pape perubahana saya akan wat entri sal ni ni blog saya :)

    http://epulisma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam..nak tahu, harga2 dalam nie semua termasuk postage ke?

    ReplyDelete
  5. mastahmad : belum masuk postage yunk...ni harga produk sahaja..

    ReplyDelete
  6. Masih ade lagi ke..?? Klu bli 1 set gel mandian santan ngan kopi 2 bpe rm klu termasuk pos...?? Erm.. mmg xde kedai ke..?? Mne tau bley dtang sane ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ada lagi, set lulur bijih kopi rm28 + rm8 postage, kita mmg xde kedai, base online, boleh juga cod, atau self pickup di pulapol jalan semarak, sms/whatsapp - 0173709989 mush

      Delete
  7. Salam..saya nak order tapi form da penuh..camne?

    ReplyDelete

Kindly Drop Your Comment Here Ya...

© MUSH Onlineshoppe | Template Designed By Blog Bingkisan Hati