TESTIMONI

FOR ALL PRODUCT'S


*** CustOmer yg belum bg feedback testimoni, mintak sama² featured dlm ini page ye ****


** testimoni Set Resdung **



******************************************************

** testimoni Sabun Deviana **




***********************************************************

** Testimoni Lulur **













 










***********************************************************



























































 ***********************************************************

** Pengguna Sabun Deviana & Sabun Payung Mahkota **


Ekin, 27 tahun, Hulu Langat
( 10 Feb 2011) - Sabun Payung Mahkota sangat best, keputihan saya semakin berkurangan & kurang berbau, sebelum ni juga saya mempunyai senggugut yang teruk, sehari sblm period saya dah boleh rasa tak sedap badan, jika datang bulan, saya akan ambik MC semata² untuk duduk dalam bilik air menghilangkan ketidakselesaan senggugut saya, saya juga berasa tak selesa sepanjang hari, sehinggakan hendak keluar rumah pun tak boleh, tapi setelah 3 minggu saya menggunakan sabun ini, saya boleh berjalan² ke Jalan TAR, pergi kenduri kawen siap pakai high heels tanpa sedar yang saya sebenarnya period pada hari itu..amazing, senggugut saya hilang, sekarang ni saya stop dulu pakai sabun ni sebab tgh period kan, lepas ni confirm saya sambung pakai lagi, sbb selain tu mmg jimat, setelah sebulan sabun tu still mcm tu jugak, berbaloi²...

sangat² di syorkan kepada para wanita. Saya akan berkahwin tak lama lagi, alhamdulillah kerusingan pada keputihan & senggugut saya dah selesai.

Sabun Deviana = selain itu saya mempunyai kulit sensitif, tangan saya kalau kena gigit nyamuk seekor habis merebak ke seluruh tangan, merah², puan mush mengesyorkan saya menggunakan sabun deviana. Setelah 5 hari menggunakan sabun ini, gatal² hilang & kemerahan akibat gatal tersebut berkurangan.








Testimoni Pinkish Product
*Sabun Gluthatione, Golden Collagen Gel*




 

 















** Entri Blogger : Datin Najah Ilya MN --->> http://permaisurimon.blogspot.com
** Entri Blogger : Jejari Runcing (Elia) -->> http://jejariruncing.blogspot.com
** Entri Blogger : Cik Epal ----------------->> http://cikepal06.blogspot.com
** Entri Blogger : LeeZack ----------------->> http://leezack.blogspot.com
** Entri Blogger : nameSherry------------->> http://namesherry.com
** Entri Blogger : Namee Roslan ---------->> http://nameeroslan.blogspot.com


*****MORE INFO...Let's check it out here... Spa*D*Rumah Testimoni*****

******************************************************************


nice to try, gOod to share








Terima Kasih

© MUSH Onlineshoppe | Template Designed By Blog Bingkisan Hati