Pamper yourself, make your hOuse as a home private spa


********************************************************








Anda ingin tubuh anda dibelai & idamkan kulit yang mulus, putih bersih seperti yang dilakukan di spa2, tetapi tak cukup masa untuk ke spa, atau perkhidmatan spa yang mahal & tidak mampu untuk dijadikan rutin mingguan???

Kini, hanya dengan membeli produk2 yang dijual & digunakan di spa2 anda bebas ber spa sendirian di rumah bila2 masa & tanpa had, sangat jimat.







Produk2 yang dihasilkan ini adalah produk yang di supply ke spa2, jadi kita dapat melakukan perawatan yang sama seperti di Spa dengan hanya di rumah, kebebasan berlangir, mandi rempah & lulur. Tidak perlu keluarkan perbelanjaan yang banyak untuk mendapatkan kulit yang halus & mulus. Kini semuanya di rumah anda. Lakukan sendiri..!!

*** Quality Approval for the home spa product: ***


***************************************************

SPA*D*RUMAH

DAPATKAN PRODUK2 SPA "HOME MADE" YANG BERKUALITI KELUARAN SPA*D*RUMAH & JUGA PRODUK KESIHATAN YANG SANGAT MUJARAB HASIL DARI EKSTRAK BUAH MAHKOTA DEWA YANG SANGAT POPULAR DI INDONESIA KERANA KEMUJARABAN MENYEMBUHKAN PENYAKIT


****************************************************

PRODUK-PRODUK

*Klik Gambar untuk ke Info Produk*




******************************************************************************

 RM161 After Less 10% (Termasuk Postage)
Set Lengkap Penjagaan Diri



Set Mengandungi :
** Set Lulur Kopi + gel Mandian Santan
** Shower Gel Lavendar
** Massage Oil Lavendar
** Losyen Lavendar
** Garam Spa Kaki Lavendar& heel scrapper

*************************************************************************************************************



Terima Kasih

14 comments:

  1. kak jijah!
    nak hadiah misteri utk pengkritik terawal! ;)
    hehe.. xde la, main2 je..

    meh nak share lps beberapa hari guna sabun mahkota dewa tu ye.. ;)
    maluuuuuu....
    but the result is fantastic artistis mr loba2 okeh! heeeee~
    dapat rasa perbezaan dier.. xkn nak cite lebih2 plak kann.. jnji, kt dapat rasa sendiri perbezaan dier..

    jadi, dgn ini, saya, nadia farahida,
    sangat2 mengalu2kkan anda semua utk trt sabun ni ye... serius xmembazir.. cube la!

    ReplyDelete
  2. Salam.bw here^^ nice blog :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~
    Ada entri baru^^ TQ

    ReplyDelete
  3. salam, nak tanya jika pengidap exima dan berkulit sensitif, mudah luka serta kesan hitam pada kulit, jenis lulur mana yang sesuai diambil.

    harap mendapat jawapan. tq

    ReplyDelete
  4. Salam Syimama,

    mandi dengan apply sabun deviana, insyaAllah...

    untuk siapa ye, klu bayi tak boleh ya...if kanak2...bermula 10 thn it should b ok...

    ReplyDelete
  5. Sis,.sy nak lulur badan yg boleh mencerahkan & menghilangkan daki..tlg sy suggest produk mana yg patut sy amik..email sy di syikuzandra@gmail.com

    ReplyDelete
  6. askum sis, if take bnyk brg, got any disc x? :).. bnyk item yg i nk order...from johor

    ReplyDelete
  7. nadia_tomei : u email sis ya.. mushonline82@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam, nak tnye kalo utk parut di muka nk pkai prodk yg mne?ada effect ke pkai nt?

    ReplyDelete
  9. ni email sy..isha_kiera@yahoo.com.tlg suggest kt sy eyh..tq..

    ReplyDelete
  10. Salam kak..akak ad instagram x?..sy nak tnye akak ade x jual produk dr thanaka face mask powder..sepupu sy ad bli tp xtau nak crik dkt mne..sy sty area shah alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, takde yunk, tapi kalau ada pict dia whatsapp akk 011-33020582 ye

      Delete

Kindly Drop Your Comment Here Ya...

© MUSH Onlineshoppe | Template Designed By Blog Bingkisan Hati